Ainesosaluettelo

Lue lisää ainesosiemme ominaisuuksista.

A-vitamiini edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa ja ylläpitää limakalvojen terveyttä. Se auttaa pitämään ihon terveenä, tukee näköä ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Astaksantiinia esiintyy esimerkiksi levissä ja lohessa. Se on aine, joka antaa lohelle sen vaaleanpunaisen värin.
B6- ja B12 -vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, tukevat hermoston normaalia toimintaa ja normaalia psykologista toimintaa. B6- ja B12 -vitamiinit edistävät myös punasolujen muodostumista ja tukevat normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Ne myös vähentävät väsymystä ja uupumusta.

Bioflavonoidit tukevat C-vitamiinin imeytymistä maksassa, munuaisissa ja lisämunuaisissa.

Auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää normaalia kollageenin muodostumista. Se on tärkeä rakennusaine verisuonille, luustolle, rustoille, iholle, ikenille ja hampaille. Se auttaa ylläpitämään normaalia energia-aineenvaihduntaa tukemalla raudan imeytymistä. Se edistää hermoston normaalia toimintaa ja tukee psykologisia toimintoja.

D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin asianmukaista imeytymistä. D-vitamiini tukee veren normaalia kalsiumpitoisuutta. D-vitamiini tukee luuston normaalia rakennetta, hampaiden terveyttä ja lihasten toimintaa. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja vaikuttaa solujen jakautumisprosessiin.

E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää normaalia aivotoimintaa ja näköä. Hyödyllinen vaikutus sydämen toimintaan saavutetaan, kun EPA:n ja DHA:n päivittäinen annos on vähintään 250 mg. Hyödyllinen vaikutus aivojen toimintaan ja näkökykyyn saavutetaan, kun EPA:n ja DHA:n päivittäinen annos on vähintään 250 mg.

Ginseng lisää fyysistä ja henkistä energiaa ja hyvinvointia, edistää oppimista ja tukee tarkkaavaisuutta.

Jodi tukee normaaleja kognitiivisia toimintoja, energia-aineenvaihduntaa sekä hermoston ja kilpirauhasen toimintaa.

K-vitamiini tukee normaalia veren hyytymistä ja ylläpitää luuston terveyttä.

Kalsium tukee muun muassa normaalia veren hyytymistä, energia-aineenvaihduntaa ja neurotransmissiota. Se tukee hampaiden ja luuston terveyttä.

Kupari edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja raudan imeytymistä. Se ylläpitää hiusten ja ihon pigmenttiä, tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja suojaa soluja hapettumiselta.

Kromi edistää makroravinteiden normaalia aineenvaihduntaa ja ylläpitää normaalia verensokeria.

Lykopeeni antaa tomaateille niiden punaisen värin.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium tukee hermoston toimintaa, normaalia lihasten toimintaa ja ylläpitää hampaiden ja luuston terveyttä.

Mangaani edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, tukee sidekudoksen muodostumista, terveen luuston ylläpitämistä ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Molybdeeni edistää rikkipitoisten aminohappojen normaalia aineenvaihduntaa.

Ruusunmarjauute sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja steroleita.
Q10 on vitamiinin kaltainen aine, jota tarvitaan solujemme energiatehtaassa, mitokondrioissa.
Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostusta ja kilpirauhasen toimintaa. Se vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.
Sinkki tukee normaalia happotasapainoa, hiilihydraattiaineenvaihduntaa, kognitiivista toimintaa, DNA -synteesiä. Se tukee hedelmällisyyttä sekä edistää luuston, kynsien, ihon ja hiusten terveyttä. Sinkki auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja veressä. Se tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Kolme tärkeintä arvoamme

Luonnolliset ainesosat
Käytämme vain aineita, jotka on uutettu tavalla, joka ei vahingoita luontoa tai ihmisiä. Käytämme mahdollisimman jäljitettäviä luonnollisia ainesosia hallitaksemme koko prosessia – maatilalta ruokapöytään.

Korkea laatu
Valitsemme aina korkealaatuisia sertifioituja ainesosia, niin vaikuttavat ainesoasta kuin apuaineetkin, jotta keho pystyy paremmin vastaanottamaan ravintolisämme.

Terveysvaikutukset
Pyrimme aina yhdistämään eri ainesosia niin, että ne vahvistavat toisiaan ja näin vaikuttavat paremmin. Kutsumme sitä monitehoksi Multiple Effect Accelerator.