Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin tuotteisiimme ja tilauksiimme liittyviin kysymyksiin.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin tai katso, löydätkö vastauksen alta.

Sähköposti: info@gracewellness.fi
Puhelin: 08-509 332 00
Vaihde on avoinna arkisin klo 8-15

Kysymyksiä ja vastauksia

Tilaus
Meillä on useita erilaisia tarjouksia ja tuotepaketteja. Se millainen tilauksesi on, riippuu valitsemaistasi tuotteista. Tietoja tilauksestasi löydät tilausvahvistuksestasi tai alkuperäisestä laskustasi. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluun.

Voit peruuttaa tilauksen milloin vain. Kun peruutat tilauksen, sinulle ei enää lähetetä tuotteitamme.
Onko sinulle kertynyt liikaa jotain tuotettamme? Tilauksemme välit määritetään kunkin lisäravinteen suositellun saannin perusteella. Jos haluat silti muuttaa tilausväliä, se ei ole ongelma. Muuta tilausväliä itse kohdassa ”Tilaukseni” tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua tauottamaan tilauksen tai muuttamaan tilausväliä.

Voit myös käyttää peruutuslomaketta. Lataa peruutuslomake klikkaamalla tästä.

Lisäravinteesi toimitetaan suoraan kotiisi kahden kuukauden välein.
Sopimus ja peruutusoikeus
Toimimme etä- ja muualla kuin toimitiloissa tehtyjen sopimusten osalta Suomen lain mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa ensimmäisen toimituksen vastaanottamisesta. Hyväksymme palautukset vain, jos palautettuja tuotteita ei ole käytetty. Sinulla on oikeus tarkastaa tuote, mutta tuotteen tulee olla kokonainen ja vahingoittumaton, jotta palautus hyväksytään. Jos palautat käytettyjä tuotteita meille, lähetämme ne sinulle takaisin. Palauttaessasi tuotteita sinun on muistettava myös antaa asiakas- tai sosiaaliturvatunnuksesi, koska se auttaa meitä tunnistamaan lähettäjän. Palautuksesta aiheutuvat toimituskulut maksat itse. Mikäli palautat tuotteen, tulee sinun silti maksaa alkuperäisen laskun mukainen summa. Palautamme rahasi viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusilmoituksesi vastaanottamisesta, kuitenkin vasta sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja tarkastaneet sen. Palauttava summa maksetaan sille pankkitilille, jota olet käyttänyt alkuperäisen laskun maksamiseen.

Palautusosoite:
SGB
PL 10310
00002 HELSINKI

 Jos haluat palauttaa tavarat meille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 2314 3026 varmistaaksesi, että et enää vastaanota tuotteita tai laskuja. 

Telemarkkinointia koskevia sopimuksia ei allekirjoiteta. Myyjä ja kuluttajan keskustelut ja niissä tehdyt sopimukset nauhoitetaan. Tällä äänitallenteella on sama voimassaoloaika kuin kirjallisella sopimuksella. Se toimii niin kuluttajan kuin myyjänkin suojana. Asiakkaan suostumus nauhoitukseen kysytään ja kaikki sopimuksen ehdot kerrotaan selvästi. Asiakkaalle ilmoitetaan tallennuksen alkamisesta.

Jos haluat kuulla oman nauhoitteesi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Täydelliset sopimusehdot – klikkaa tästä.

Täydelliset sopimusehdot – klikkaa tästä.
Puhelinmyynti
Soitamme sinulle, jos olet aiemmin osallistunut markkinatutkimukseen tai kampanjaan tai tehnyt ostoksen. Lähes kaikki markkinatutkimukset, kampanjat ja ostokset sisältävät tiedon siitä, että tietojasi voidaan käyttää kolmansien osapuolten tarkoituksiin, kuten markkinointiin. Saamme matkapuhelinnumerosi, jos olet hyväksynyt nämä ehdot silloin, kun hyväksyit sopimuksen ehdot. Me Grace Wellnessillä noudatamme alan sääntöjä. WEDMA ja Kontakta ovat kehittäneet niitä, jotta voimme olla alalla vakavasti otettavaa toimija.
Jos et halua, että yrityksemme on sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen customerservice@grace-wellness.com ja ilmoita asiakkaan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Otamme vastuun kaikista henkilökohtaisista tiedoista, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika yms. tiedot, jotka annat meille tai jotka saamme ostoksen yhteydessä. Noudatamme yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sääntöjä. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja kohdasta Yleiset ehtomme.

Täydelliset sopimusehdot – klikkaa tästä.

Täydelliset sopimusehdot – klikkaa tästä.
Kysymyksiä laskuista
Teemme yhteistyötä Arvato Financial Solutions Suomi kanssa laskujen käsittelyssä. Tämä tarkoittaa, että sinä asiakkaana suoritat aina maksusi Capwaylle Rahoitus. Jos sinulla on kysyttävää erityisesti maksustasi, ota yhteyttä Capway Financen asiakaspalveluun. Koskeeko kysymyksesi todella tilauksesta tai tuotteesta, ota meihin yhteyttä suoraan Grace Wellnessissä. Kaikki lähetykset maksetaan laskulla, jonka maksuaika on 30 päivää tulostuspäivästä.

Arvato Financial Solutions
Sähköposti: asiakaspalvelu.fi@arvato.com
Puhelin:+358 20 7229 462

Maksumuistutus lähetetään vain, jos laskun eräpäivä on umpeutunut etkä ole maksanut sitä. Maksusi rekisteröinti kestää yleensä 1–3 arkipäivää. Jos olet maksanut laskun eräpäivänä ja saanut silti muistutuksen, voit jättää saamasi muistutuksen huomiotta.

Tuote ja takuu
Me Grace Wellnessillä myymme tuotteitamme puhelimitse ja internetissä. Tarjoamme tuotteitamme sinulle kuluttajana parhaiten sopivimmalla tavalla. Jos olet valinnut tilauksen, tuotteesi ovat halvempia.
Grace Wellness on tulos Per-Arnen ja Claesin tapaamisesta. Professori Per-Arne Öckerman on 1960-luvun puolivälistä lähtien julkaissut jopa 400 tieteellistä teosta, pääasiassa ravitsemusalalla. Hän on ollut asiantuntijana terveys- ja hyvinvointivirastossa laatimassa yleisiä ruokavaliosuosituksia. Hän tapasi yrittäjä Claes Julinin, joka oli kiinnostunut terveysalasta. Hänellä oli kokemusta tuotteiden pakkaamisesta, tuotannosta ja jakelusta. Molemmat halusivat auttaa ihmisiä elämään pitkän, terveen elämän. He näkivät tarpeen tieteellisesti tuotetuille ravintolisille, jotka olisivat helposti mahdollisimman monien saatavilla. Näin syntyi Grace Wellness.
Grace Wellness tarjoaa ravintolisiä, jotka perustuvat ruotsalaiseen asiantuntemukseen ja korkealaatuisiin ainesosiin. Myymme tuotteitamme yksinomaan tilauslomakkeella ja toimitamme ne suoraan postilaatikkoosi hintaan, johon kaikilla on varaa, jotta terveyttä edistävien tapojen luominen olisi helppoa.
Kaikkien ravintolisiemme resepti perustuu aina tieteelliseen tietoon, olivatpa kyseessä sitten huolellisesti valitut ainesosamme Friend of the Sea -sertifioitu kalaöljy syvänmeren kaloista tai huolellisesti kiinalaisista sitrushedelmistä uutetuista bioflavonoideista. Niiden tuotanto tapahtuu tiukasti valvotuissa tiloissa. Kaikki tämä, jotta sinä kuluttajana voit luottaa Grace Wellness -tuotteisiin.
Grace Wellness käyttää vain aineita, jotka on uutettu tavalla, joka ei vahingoita luontoa tai ihmistä. Käytämme mahdollisimman paljon luonnollisia ja jäljitettäviä ainesosia. Valvomme koko prosessia, maatilalta ruokapöytääsi.
Lisäravinteemme on valmistettu huolellisesti valvotuissa ja sertifioiduissa laitoksissa. Ne sisältävät aina korkealaatuisia sertifioituja ainesosia, sekä vaikuttavia aineita että apuaineita, jotta elimistö pystyy paremmin vastaanottamaan ravintolisämme.

Klikkaa tästä ja lue tuotteistamme.