Helppo tie terveellisiin elämäntapoihin.

Ravintolisien tilaaminen on sekä kätevää että käytännöllistä.

Kuinka se toimii

sea

VAIHE 1

Mitä lisäravinteita tarvitset?

Ravintolisä ovat juuri sitä, miltä se kuulostaa – täydennystä saamaasi ravintoon. Ne ovat usein vitamiineja, kivennäisaineita, rasvahappoja, aminohappoja, maitohappobakteereja tai yrttiuutteita. Ruokailutottumuksemme ja kehon kyky imeä ravinteita vaikuttaa kaikkeen kehossamme immuunijärjestelmästämme aina aivoihimme saakka. Se, mitä ravintoaineita sinulta puuttuu ja mitä tarvitset lisää, on hyvin yksilöllistä. Siksi luomme tuotteita, jotka ovat sinun kehollesi mahdollisimman toimivia. Valitsemamme ainesosat pohjautuvat tieteeseen. Käytämme ravintoaineissamme sellaisia muotoja, jotka kehosi on helpoin sulattaa ja jotka imeytyvät parhaiten.

Uusia tapoja on aluksi vaikea omaksua. Tätä muutosta tukeaksemme toimitamme ravintolisämme tilauksen muodossa. Valitse ensin tuotteet, jotka sopivat parhaiten sinun tavoitteisiisi.

VAIHE 2

Aloita tilauksesi

On parasta antaa keholle sama annos ravintolisää päivittäin ilman taukoja. Tilauksemme on laadittu niin, etteivät tuotteet lopu kesken, eikä kaappiisi kerry turhia lisäravinteita.

Uskomme, että lisäravinteiden ottamisen pitäisi olla kätevää ja helppoa. Siksi vitamiinit ja kivennäisaineet toimitetaan säännöllisesti suoraan postilaatikkoosi.

VAIHE 3

Muuta, peruuta tai tauota tilaus milloin vain haluat.

Voit milloin tahansa muuttaa tilaamiasi ravintolisiä, tauottaa tai lopettaa tilauksesi: ei sitoutumisaikaa, eikä ostopakkoa.

Tilaukseni-sivulla voit helposti tehdä henkilökohtaisia valintoja tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua räätälöimään tarpeisiisi sopivan Grace -ravintolisäpaketin.

VAIHE 4

Onko vielä muitakin, jotka tarvitsevat lisäravinteita?

Kun huomaat, että jokin on sinulle hyväksi, haluat usein antaa samaa läheisillesi. Tilauksemme on helppo mukauttaa niin, että ravintolisät riittävät kaikille taloudessasi asuville.

Mukava ja riskitön

Jatkuva toimitus suoraan kotiisi
Ravintolisät toimitetaan kätevästi suoraan postilaatikkoosi.

Tauota tai muuta tilaus halutessasi
Voit milloin tahansa tauottaa tilauksesi tai muuttaa tilauksen toimituksen aikaväliä.

Ei määräaikaisuutta
Ei sitovaa sopimusta tai ostopakkoa. Peruuta tilaus milloin vain haluat.

14 päivän peruutusoikeus
Jos muutat mielesi, voit peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa tilauspäivästä.