Grace Wellness – helppo tapa luoda terveyttä edistäviä tapoja

Ravintolisämme perustuvat korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja ruotsalaiseen asiantuntemukseen.

Girl

Vita-C Plus

Ruotsalainen tiede kohtaa maailmalta saatavat ainesosat

Grace Wellness tarjoaa ravintolisiä, jotka perustuvat ruotsalaiseen tutkimukseen ja korkealaatuisiin ainesosiin. Myymme tuotteitamme yksinomaan tilauslomakkeella ja toimitamme ne suoraan postilaatikkoosi hintaan, johon kaikilla on varaa, jotta terveyttä edistävien tapojen luominen olisi helppoa.

Kaikkien lisäravinteidemme tarkkaan valikoitujen ainesoasien valmistus perustuu tieteellisiin tuloksiin ja tuotantoon tiukasti valvotuissa tiloissa, olipa kyse sitten Friend of the Sea -sertifioidusta kalaöljystä, jota saadaan rasvaisesta sillistä ja sardelleista tai huolellisesti sitrushedelmistä uutetuista bioflavonoideista. Kaikki tämä, jotta sinä kuluttajana voit luottaa tuotteisiimme.

Kolme tärkeintä arvoamme

Luonnolliset ainesosat
Käytämme vain aineita, jotka on uutettu tavalla, joka ei vahingoita luontoa tai ihmisiä. Käytämme mahdollisimman jäljitettäviä luonnollisia ainesosia hallitaksemme koko prosessia – maatilalta ruokapöytään.

Korkea laatu
Valitsemme aina korkealaatuisia sertifioituja ainesosia, niin vaikuttavat ainesosat kuin apuaineetkin, jotta keho pystyy paremmin vastaanottamaan ravintolisämme.

Terveysvaikutukset
Pyrimme aina yhdistämään eri ainesosia niin, että ne vahvistavat toisiaan ja näin vaikuttavat paremmin. Kutsumme sitä monitehoksi Multiple Effect Accelerator.

Turvalliset ravintolisät, joilla on korkea biosaatavuus

Grace Wellness tarjoaa ravintolisiä, jotka ovat turvallisia ja helposti imeytyviä. Käytämme vain korkealaatuisia, jäljitettäviä ainesosia, jotka on uutettu kestävillä menetelmillä. Käytämme vain sellaisia toimittajia, joiden tuotantolaitoksilla on kansainvälisesti tunnustetut laatusertifikaatit: GMP (Hyvän tuotantotavan noudattaminen), BRC Global Standard for Food Safety ja ISO 22000 (Food Safety Management System). Tämä tarkoittaa, että hallitsemme sekä tuotteidemme tuotantoa että pakkaamista aina maatilalta ruokapöytään asti.

Helpompi tapaa elää terveellisesti

Useimmat meistä tietävät, että tasapainoinen ruokavalio voi sisältää kaikki tarvitsemamme ravintoaineet. Ei kuitenkaan ole aina helppoa varmistaa, että saamme kaiken tarvitsemamme. Joskus puuttuu tieto, joskus aika. Joskus tarpeesi voivat ovat ainutlaatuisia, esimerkiksi kehon ikääntyessä tai urheillessasi paljon.

Grace Wellnessin avulla saat ravintolisät postilaatikkoosi määräajoin. Määrä on sinulle sopiva ja hinta sellainen, johon kaikilla on varaa. Tämä helpottaa terveyttä edistävien tapojen luomista.

Grace syntyi tieteestä ja intohimoisesta sitoutumisesta

Grace Wellness on tulos Per-Arnen ja Claesin tapaamisesta Professori Per-Arne Öckerman on 1960-luvun puolivälistä lähtien julkaissut jopa 400 tieteellistä artikkelia, pääasiassa ravitsemusalalla. Hän on ollut asiantuntijana terveys- ja hyvinvointivirastossa laatimassa yleisiä ruokavaliosuosituksia. Hän tapasi yrittäjä Claes Julinin, joka oli kiinnostunut terveysalasta. Hänellä oli kokemusta tuotteiden pakkaamisesta, tuotannosta ja jakelusta. Molemmat halusivat auttaa ihmisiä elämään pitkän, terveen elämän. He näkivät tarpeen tieteellisesti tuotetuille ravintolisille, jotka olisivat helposti mahdollisimman monien saatavilla. Näin syntyi Grace Wellness.

Vinkkejä ja neuvoja

Mitä lisäravinteita tarvitset?

Vinkkejä ja neuvoja ravintolisistä ja terveydestä.