Vita-C Plus - suuri annos
happoneutraalia
C-vitamiinia.

Vita-C Plus
  • Uusi happoneutraali koostumus, joka on lempeä vatsalle ja jolla on pitkäaikainen vaikutus.

  • 1500 mg eli yksi päivittäinen Vita-C Plus -annos vastaa 20 suuren appelsiinin C-vitamiinin määrää.

  • Tue immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vaikka urheilisit tai työskentelisit paljon.

  • Sisältää bioflavonoideja, jotka vahvistavat sen vaikutusta.

Vita-C Plus sisältää suuren annoksen happoneutraalia C-vitamiinia sekä bioflavonoideja ja ruusunmarjauutteita. C-vitamiini auttaa ylläpitämään vahvaa immuunijärjestelmää, vaikka urheilisit tai tekisit töitä normaalia enemmän. C-vitamiini suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vähentää väsymystä ja uupumusta.
ALOITA TILAUS

Vita-C Plus, alkaen 15 €

Tilauksen sisältö
60 tablettia (vastaa kuukauden kulutusta, 1500 mg/vrk)

Normaalisti lähetyksen kokonaishinta 25 € + postikulut kuukaudessa aktiiviselle asiakkaalle, jolla on voimassa oleva jatkuva tilaus

15 € tilaus

Tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Vita-C Plus sisältää suuren annoksen C-vitamiinia. Esimerkiksi suuri appelsiini sisältää noin 75 mg C-vitamiinia, joka vastaa suunnilleen päivittäistä C-vitamiinin tarvetta. Jos urheilet, sinun on saatava vähintään 200 mg enemmän C-vitamiinia. Suositeltu päivittäinen Vita-C Plus -annos (kaksi tablettia) sisältää C-vitamiiniannoksen, joka vastaa 20 suurta appelsiinia. Täydellinen tapa tukea immuunijärjestelmääsi.

Miksi suuri C-vitamiiniannos?

C-vitamiinilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmän tukemisessa. Se on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä. Tietynlaiset elämäntavat voivat lisätä C-vitamiin tarvettasi. Esimerkiksi tupakointi, kova työnteko, raskas liikunta lisäävät C-vitamiinin tarvetta. Koska C-vitamiini on vaaraton suurinakin annoksina, olemme kehittäneet Vita-C Plus -valmisteen, jonka päivittäinen annos sisältää 1500 mg C-vitamiinia. Se on helppo tapa varmistaa, että sinulla on aina runsaasti vitamiinia kehossasi.

Vita-C Plus -valmisteen vaikuttavat aineet

Valitsemme aina korkealaatuisia sertifioituja ainesosia, jotta kehosi pystyy vastaanottamaan ravintolisämme mahdollisimman hyvin. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Rekommenderat dagligt intag: 2 tabletter dagligen. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.
Innehåll per dagsdos (2 tabletter) och procent av dagligt referensintag DRI:

Vitamin C 1500 mg 1 875%
Citrus bioflavonoider 100 mg *
Nyponrosextrakt 50 mg *
*DRI ej fastställt

Ingredienser: Kalciumaskorbat (C-vitamin), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, Polyvinylpyrrolidon K30, Polyvinypolypyrrolidon), Citrus bioflavonoider, Nyponrosextrakt (Rosa canina), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), tablettbeläggningsmaterial (hydroxypropylmetylcellulosa och polyetylenglykolos).

Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.
Vita-C Plus är tillverkat i enlighet med reglerna i Global Standard for Food Safety och i efterlevnad av Food Safety Management System standard ISO22000:2018.

Vitamin C
Auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, tukee raudan imeytymistä, hermoston normaalia toimintaa ja tukee normaaleja psyykkisiä toimintoja.
Ruusunmarjauute
Nyponrosextrakt innehåller omättade fettsyror, steroler och antioxidanter.
Bioflavonoidit
Bioflavonoidit tukevat C-vitamiinin imeytymistä maksassa, munuaisissa ja lisämunuaisissa. Kehossa on oltavan bioflavonoideja, jotta C -vitamiini voi imeytyä kunnolla.

Auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä

Oksidatiivinen stressi on nimi biokemialliselle prosessille, jossa reaktiiviset happilajit, niin kutsutut vapaat radikaalit, vahingoittavat soluja ja elimiä. Siksi C-vitamiini on ystäväsi. C-vitamiini on voimakas antioksidantti ja voi katkaista haitalliset ketjureaktiot, joita vapaat radikaalit voivat laukaista. Siksi Vita-C Plus suurella C-vitamiiniannoksellaan on tapa suojata soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Kollageeni – tukea kehollesi

C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista kehossasi ja edistää siten luuston, verisuonten, ihon, hampaiden ja ikenien terveyttä. Nämä kaikki ovat riippuvaisia kollageenista. C-vitamiini tukee myös raudan imeytymistä, mikä muun muassa parantaa hapetusta ja ehkäisee väsymystä.

Uusi pitkävaikutteinen happoneutraali koostumus on hellävarainen vatsalle.

”Tavallinen” C-vitamiini sisältää askorbiinihappoa, joka voi olla haitallista vatsalle. Uusi Vita-C Plus sisältää C-vitamiinia kalsiumaskorbaatin muodossa, joka on pH-neutraali ja siksi hellävarainen vatsalle. Se myös pidentää imeytymisaikaa ohutsuolessa, mikä pidentää sen vaikutusta.

Turvalliset ravintolisät, joilla on korkea biosaatavuus

Grace Wellness tarjoaa ravintolisiä, jotka ovat turvallisia ja helposti imeytyviä. Käytämme vain toimittajia, joiden tuotantolaitokset on sertifioitu useiden eri kansainvälisten laatu- ja turvallisuusjärjestelmien kriteerein. Käytämme vain korkealaatuisia ainesosia, jotka on uutettu kestävillä menetelmillä ja jotka on jäljitettävissä. Yksi esimerkkimme on Vita-C Plus -valmiste ja valintamme käyttää C-vitamiinia kalsiumaskorbaatin muodossa askorbiinihapon sijasta. Se on lempeämpi vatsalle ja se pidentää imeytymisaikaa ohutsuolessa, mikä pidentää sen vaikutusta.

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.


Tilaa Vita-C Plus ja vahvista immuunijärjestelmääsi

Haluan tilata Vita-C Plus -valmisteen hintaan 15 € + postikulut. Sisältää jatkuvan tilauksen.
Voin peruuttaa tai tauottaa tilauksen milloin tahansa.