Vita-D Plus - suuri annos D-vitamiinia

Vita-D Plus
  • Riittävästi D-vitamiinia vuodenajasta, iästä ja ihonväristä riippumatta.

  • Sisältää 100 μg D-vitamiinia - yhtä paljon kuin 42 isossa kananmunassa.

  • Se tukee luuston ja hampaiden terveyttä sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Koska kehomme D-vitaminin tuotanto on auringonvalosta riippuvainen, on D-vitamiinia hyvä varastoida erityisesti vuoden pimeinä aikoina ja varsinkin, jos sinulla on tumma iho tai jos olet yli 75 -vuotias, koska silloin iho ei tuota niin paljon D-vitamiinia.
ALOITA TILAUS

Vita-D Plus, alkaen 15 €

Tilauksen sisältö
60 pehmeää kapselia (vastaa kuukauden kulutusta, 100 μg päivässä)

Normaalisti lähetyksen kokonaishinta 25 € + postikulut kuukaudessa aktiiviselle asiakkaalle, jolla on voimassa oleva jatkuva tilaus.

15 € tilaus

Vältä alhaisia D-vitamiinipitoisuuksia vuodenajasta, iästä ja ihotyypistä riippumatta.

Alhaiset D-vitamiinipitoisuudet ovat yleisempiä kuin luulisi. Tämä johtuu siitä, että juuri iho luo D-vitamiinia elimistöön ja sen tuotanto on riippuvainen auringon valosta. Vuoden pimeämpinä aikoina iho tuottaa pienempiä määriä D-vitamiinia. D-vitamiinia kehittyy vielä vähemmän, jos sinulla on tumma iho tai olet yli 75 -vuotias. Tällaisissa tapauksissa on ratkaisevan tärkeää saada lisää D-vitamiinia muulla tavoin. Vita-D Plus on helppo ja yksinkertainen ratkaisu.

Miksi suuri D-vitamiiniannos?

D-vitamiinilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmässä. Esimerkiksi talvisin, tai jos olet vanhempi tai sinulla on tumma iho, kehosi tuottaa pienempiä määriä D -vitamiinia. Myös lihavuus ja tupakointi vaikuttavat päivittäiseen D -vitamiinin tarpeeseen. Siksi olemme kehittäneet Vita-D Plus -tuotteen, joka sisältää 100 µg annoksen D-vitamiinia päivässä. Se on helppo tapa varmistaa, että elimistössäsi on aina runsaasti vitamiinia.

Vita-D Plus -valmisteen vaikuttavat aineet

Valitsemme aina korkealaatuisia sertifioituja ainesosia, jotta keho pystyy paremmin vastaanottamaan ravintolisämme. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.balanserad kost samt hälsosam livsstil.

Suositeltu päiväannos: 2 pehmeägeelikapselia päivässä. Suositeltua annosta ei saa ylittää.
Päiväannoksen sisältö (2 pehmeägeelikapselia) ja päivittäisen ohjeannoksen prosenttimäärä DRI:

Vitamin D3 100 ㎍ 2000%

Ainekset: Kolekalsiferolia (D3-vitamiinia), auringonkukkasiemenöljyä. Kapselin kuori: gelatiinia, humektanttia (glyseroli).

Joillakin ihmisillä on lääketieteelisiä tiloja, jotka voivat tarkoittaa, että he eivät voi turvallisesti ottaa suuria annoksia D-vitamiinia. Jos et ole varma asiasta, käänny lääkärin puoleen. Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.
Vita-D Plus valmistettu Global Standard for Food Safety:n sääntöjen mukaan ja komplianssissa Food Safety Management System standardiin ISO22000:2018.

D3-vitamin
D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä. D-vitamiini tukee veren normaalia kalsiumpitoisuutta. D-vitamiini edistää luuston terveyttä. D-vitamiini auttaa ylläpitämään lihasten normaalia toimintaa. D-vitamiini tukee hampaiden terveyttä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. D-vitamiinilla on tärkeä rooli solunjakautumisprosessissa.