Laaja valikoima vitamiineja,
kivennäisaineita ja ginsengiä!

Vitaboost
  • Tue immuunijärjestelmääsi A-, C-, D-, B6- ja B12-vitamiineilla.

  • C-vitamiini ja kupari suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä.

  • Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät hampaiden terveyttä.

Ginseng edistää normaaleja psyykkisiä ja kognitiivisia toimintoja, ylläpitää fyysistä kuntoa ja lisää elinvoimaa. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kalsium ja magnesium tukevat lihasten normaalia toimintaa ja vahvistavat tervettä luustoa. C- ja E -vitamiini ovat antioksidantteja, jotka suojaavat kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä. Vitaboost sisältää myös Q10:tä, vitamiinin kaltaista ainetta, joka löytyy solujemme energialähteestä, mitokondrioista.
ALOITA TILAUS

Vitaboost, alkaen 15 €

Tilauksen sisältö
60 kasvipohjaista kapselia (vastaa kuukauden kulutusta)

Normaalisti lähetyksen kokonaishinta 25 € + postikulut kuukaudessa aktiiviselle asiakkaalle, jolla on voimassa oleva jatkuva tilaus

15 € tilaus

Laaja valikoima vitamiineja ja kivennäisaineita

Tarvitsemme ylimääräisiä vitamiineja ja kivennäisaineita, kun ympäristötekijät ovat kuormittavia (pimeät talvikuukaudet), teemme paljon töitä tai urheilemme paljon. Tällaisessa tilanteessa saat Vitaboost -valmisteesta kuparia sekä A-, B6-, B12-, C- ja D-vitamiineja, jotka kaikki tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Vitaboostin vaikuttavat aineet

Valitsemme aina korkealaatuisia sertifioituja ainesosia, jotta keho pystyy paremmin vastaanottamaan ravintolisämme. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Suositeltu päiväannos: 2 kapselia päivässä. Suositeltua annosta ei saa ylittää.
Päiväannoksen sisältö (2 kapselia) ja päivittäisen ohjeannoksen prosenttimäärä DRI:

A-vitamiini 800 ㎍ RE 100%
B1-vitamiini 1,2 mg 109%
B2-vitamiini 1,4 mg 100%
Niacin/B3-vitamiini 16 mg NE 100%
Pantotensyra/B5 8 mg NE 133%
B6-vitamiini 2,2 mg 157%
B12-vitamiini 7,5 ㎍ 300%
Biotiini 100 ㎍ 200%
Foolihappoa 200 ㎍ 100%
C-vitamiini 100 mg 125%
D3-vitamiini 10 ㎍ 200%
E-vitamiini 15 mg ά-TE 125%
K-vitamiini 75 ㎍ 100%
Kalsium 250 mg 31%
Magnesium 150 mg 40%
Jodi 75 ㎍ 50%
Kupari 1000 ㎍ 100%
Kromi 80 ㎍ 200%
Mangaani 2 mg 100%
Molybdeeni 50 ㎍ 100%
Seleeni 80 ㎍ 145%
Zinkki 10 mg 100%
Lykopeeni 3 mg *
Beetakaroteeni 3 mg *
Astaksantiini 2 mg *
Ginseng 10 mg *
Q10 10 mg *
*DRI: tä ei määritetty

 

Ainekset: Ortofosforihappo, magnesiumoksidi, askorbiinihappo, ginsenguute (Panax ginseng) kalsiumsuolat, täyteaineet (selluloosa), levät astaksantiini (Haematococcus pluvialis), sienilääkkeet (silika,rasvahappojen kasvismagnesiumsuoloja), lykopeeni, d-alfa tokoferyylisukkinaatti,natriumselektiitti, nikotiiniamidi, beetakaroteeni, kalsiumpantotenaatti, retinyyliasetaatti,mangaanisulfaatti, kolekalsiferoli, kuparisulfaatti, pyridoksiinihydrokloridi, menakoniini, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, syanokobalamiini, kromi(III)kloridi, foolihappo, natriummolybdaatti, D-biotiini, kaliumjodidi, kasvikapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.
Vitaboost valmistettu Global Standard for Food Safety:n sääntöjen mukaan ja komplianssissa Food Safety Management System standardiin ISO22000:2018.

Ginseng
Ginseng lisää fyysistä ja henkistä energiaa ja hyvinvointia, edistää oppimista ja tukee tarkkaavaisuutta.
B-vitamiini
B6- ja B12-vitamiinit tukevat normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psyykkisiä toimintoja. Ne edistävät myös punasolujen normaalia muodostumista.
C-vitamiini
Auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää myös kollageenin muodostumista, joka on välttämätön rakennusaine verisuonille, luustolle, rustoille, iholle, ikenille ja hampaille.
D-vitamiini
D-vitamiini tukee lihasten ja luuston normaalia toimintaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Kupari ja C-vitamiini suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä

Oksidatiivinen stressi on nimi biokemialliselle prosessille, jossa reaktiiviset happilajit, niin sanotut vapaat radikaalit, vahingoittavat kehon soluja. Vitaboost sisältää kuparia ja C-vitamiinia. Ne molemmat ovat antioksidantteja, jotka auttavat sopluja suojautumaan oksidatiiviselta stressiltä.

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät hampaiden terveyttä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että suun terveys vaikuttaa koko kehoon. Vitaboost sisältää kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia. Kalsium on olennainen rakennusaine ja sitä tarvitaan terveiden hampaiden ylläpitämiseen. Magnesium ja D-vitamiini tekevät yhteistyötä. D-vitamiini, kalsium ja magnesium auttavat ylläpitämään tervettä luustoa. Terve luurakenne on edellytys terveille hampaille, joiden tiedetään olevan kiinni leukaluussa. Vitaboost on loistava tapa varmistaa riittävä D -vitamiinin, kalsiumin ja magnesiumin saanti.

Ginseng, magnesium ja B- ja C-vitamiinit yhdessä auttavat vähentämään väsymystä.

Magnesium ja B3-, B6-, B12-vitamiinit sekä C- ja B2-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä. Vitaboost on erinomainen tapa varmistaa, että saat riittävästi monipuolisia ravintoaineita. Vitaboost sisältää myös ginsengiä, jota on käytetty Aasiassa tuhansien vuosien ajan yleisenä vahvistavana ja stimuloivana aineena. Nykyaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että se lisää oppimiskykyä, valppautta ja hyvinvointia.

Ginseng

Turvalliset ravintolisät, joilla on korkea biosaatavuus

Grace Wellness tarjoaa ravintolisiä, jotka ovat turvallisia ja helposti imeytyviä. Käytämme vain toimittajia, joiden tuotantolaitokset on sertifioitu useiden eri kansainvälisten laatu- ja turvallisuusjärjestelmien kriteerein. Käytämme vain korkealaatuisia ainesosia, jotka on uutettu kestävillä menetelmillä ja jotka on jäljitettävissä. Vitaboost -valmisteeseen olemme valinneet korkealaatuisen ginseng-uutteen, jossa on 8 % ginsenosideja, joka on ginsengin vaikuttava aine.

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.


Tilaa Vitaboost – laaja valikoima vitamiineja, kivennäisaineita ja ginsengiä!

Haluan tilata Vitaboostin hintaan 15 € + postikulut. Sisältää jatkuvan tilauksen.
Voin peruuttaa tai tauottaa tilauksen milloin tahansa.