Laaja valikoima vitamiineja,
kivennäisaineita ja ginsengiä!

Vitaboost
  • Tue immuunijärjestelmääsi A-, C-, D-, B6- ja B12-vitamiineilla.

  • C-vitamiini ja kupari suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä.

  • Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät hampaiden terveyttä.

Ginseng edistää normaaleja psyykkisiä ja kognitiivisia toimintoja, ylläpitää fyysistä kuntoa ja lisää elinvoimaa. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kalsium ja magnesium tukevat lihasten normaalia toimintaa ja vahvistavat tervettä luustoa. C- ja E -vitamiini ovat antioksidantteja, jotka suojaavat kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä. Vitaboost sisältää myös Q10:tä, vitamiinin kaltaista ainetta, joka löytyy solujemme energialähteestä, mitokondrioista.
ALOITA TILAUS

Vitaboost, alkaen 15 €

Tilauksen sisältö
60 kasvipohjaista kapselia (vastaa kuukauden kulutusta)

Normaalisti lähetyksen kokonaishinta 25 € + postikulut kuukaudessa aktiiviselle asiakkaalle, jolla on voimassa oleva jatkuva tilaus

15 € tilaus

Laaja valikoima vitamiineja ja kivennäisaineita

Tarvitsemme ylimääräisiä vitamiineja ja kivennäisaineita, kun ympäristötekijät ovat kuormittavia (pimeät talvikuukaudet), teemme paljon töitä tai urheilemme paljon. Tällaisessa tilanteessa saat Vitaboost -valmisteesta kuparia sekä A-, B6-, B12-, C- ja D-vitamiineja, jotka kaikki tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Vitaboostin vaikuttavat aineet

Valitsemme aina korkealaatuisia sertifioituja ainesosia, jotta keho pystyy paremmin vastaanottamaan ravintolisämme. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Rekommenderat dagligt intag: 2 kapslar dagligen. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.
Innehåll per dagsdos (2 kapslar) och procent av dagligt referensintag DRI:

A-vitamin 800 ㎍ RE 100%
B1-vitamin 1,2 mg 109%
B2-vitamin 1,4 mg 100%
Niacin/B3-vitamin 16 mg NE 100%
Pantotensyra/B5 8 mg NE 133%
B6-vitamin 2,2 mg 157%
B12-vitamin 7,5 ㎍ 300%
Biotin 100 ㎍ 200%
Folsyra 200 ㎍ 100%
C-vitamin 100 mg 125%
D3-vitamin 10 ㎍ 200%
E-vitamin 15 mg ά-TE 125%
K-vitamin 75 ㎍ 100%
Kalcium 250 mg 31%
Magnesium 150 mg 40%
Jod 75 ㎍ 50%
Koppar 1000 ㎍ 100%
Krom 80 ㎍ 200%
Mangan 2 mg 100%
Molybden 50 ㎍ 100%
Selen 80 ㎍ 145%
Zink 10 mg 100%
Lykopen 3 mg *
Betakaroten 3 mg *
Astaxantin 2 mg *
Ginseng 2 mg *
Q10 10 mg *
*DRI ej fastställt

Ingredienser: Kalciumsalter av ortofosforsyra, magnesiumoxid, askorbinsyra, ginsengextrakt (Panax ginseng), fyllnadsmedel (cellulosa), astaxantin från alg (Haematococcus pluvialis), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), lykopen, d-alfa-tokoferylsuccinat, natriumselenit, nikotinamid, betakaroten, zinkoxid, Q10 (ubikinon), kalciumpantotenat, retinylacetat, mangansulfat, kolekalciferol, kopparsulfat, pyridoxinhydroklorid, menakinon, riboflavin, tiaminhydroklorid, cyanokobalamin, krom(III)klorid, folsyra, natriummolybdat, D-biotin, kaliumjodid, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.
Vitaboost är tillverkat i enlighet med reglerna i Global Standard for Food Safety och i efterlevnad av Food Safety Management System standard ISO22000:2005.

Ginseng
Ginseng lisää fyysistä ja henkistä energiaa ja hyvinvointia, edistää oppimista ja tukee tarkkaavaisuutta.
B-vitamiini
B6- ja B12-vitamiinit tukevat normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psyykkisiä toimintoja. Ne edistävät myös punasolujen normaalia muodostumista.
C-vitamiini
Auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää myös kollageenin muodostumista, joka on välttämätön rakennusaine verisuonille, luustolle, rustoille, iholle, ikenille ja hampaille.
D-vitamiini
D-vitamiini tukee lihasten ja luuston normaalia toimintaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Kupari ja C-vitamiini suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä

Oksidatiivinen stressi on nimi biokemialliselle prosessille, jossa reaktiiviset happilajit, niin sanotut vapaat radikaalit, vahingoittavat kehon soluja. Vitaboost sisältää kuparia ja C-vitamiinia. Ne molemmat ovat antioksidantteja, jotka auttavat sopluja suojautumaan oksidatiiviselta stressiltä.

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät hampaiden terveyttä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että suun terveys vaikuttaa koko kehoon. Vitaboost sisältää kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia. Kalsium on olennainen rakennusaine ja sitä tarvitaan terveiden hampaiden ylläpitämiseen. Magnesium ja D-vitamiini tekevät yhteistyötä. D-vitamiini, kalsium ja magnesium auttavat ylläpitämään tervettä luustoa. Terve luurakenne on edellytys terveille hampaille, joiden tiedetään olevan kiinni leukaluussa. Vitaboost on loistava tapa varmistaa riittävä D -vitamiinin, kalsiumin ja magnesiumin saanti.

Ginseng, magnesium ja B- ja C-vitamiinit yhdessä auttavat vähentämään väsymystä.

Magnesium ja B3-, B6-, B12-vitamiinit sekä C- ja B2-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä. Vitaboost on erinomainen tapa varmistaa, että saat riittävästi monipuolisia ravintoaineita. Vitaboost sisältää myös ginsengiä, jota on käytetty Aasiassa tuhansien vuosien ajan yleisenä vahvistavana ja stimuloivana aineena. Nykyaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että se lisää oppimiskykyä, valppautta ja hyvinvointia.

Ginseng

Turvalliset ravintolisät, joilla on korkea biosaatavuus

Grace Wellness tarjoaa ravintolisiä, jotka ovat turvallisia ja helposti imeytyviä. Käytämme vain toimittajia, joiden tuotantolaitokset on sertifioitu useiden eri kansainvälisten laatu- ja turvallisuusjärjestelmien kriteerein. Käytämme vain korkealaatuisia ainesosia, jotka on uutettu kestävillä menetelmillä ja jotka on jäljitettävissä. Vitaboost -valmisteeseen olemme valinneet korkealaatuisen ginseng-uutteen, jossa on 8 % ginsenosideja, joka on ginsengin vaikuttava aine.

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.


Tilaa Vitaboost – laaja valikoima vitamiineja, kivennäisaineita ja ginsengiä!

Haluan tilata Vitaboostin hintaan 15 € + postikulut. Sisältää jatkuvan tilauksen.
Voin peruuttaa tai tauottaa tilauksen milloin tahansa.