Vitakeep - voimaa meren syvyyksistä

Vitakeep
  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA uudessa helpommin imeytyvässä muodossa.

  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

  • D-vitamiini tukee lihasten ja luuston normaalia toimintaa.

  • Omega-3 tukee sydämen, aivojen ja silmien normaalia toimintaa.

Vitakeep on ravintolisä, joka sisältää omega-3-rasvahappoja EPA ja DHA triglyseridien muodossa. Ne on uutettu luonnonvaraisista syvänmeren kaloista kestävän kalastuksen metodeja noudattaen (Friend of the Sea -sertifikaatti). Vitakeep sisältää myös D- ja E-vitamiinia.
ALOITA TILAUS

Vitakeep alkaen 15 €

Tilauksen sisältö
60 pehmeää kapselia (vastaa kuukauden kulutusta)

Normaalisti lähetyksen kokonaishinta 25 € + postikulut kuukaudessa aktiiviselle asiakkaalle, jolla on voimassa oleva jatkuva tilaus

15 € tilaus

Omega-3 uudessa muodossa – imeytyy paremmin

Vitakeep sisältää EPA ja DHA omega-3-rasvahappoja. Ne tukevat sydämen normaalia toimintaa. DHA tukee normaalia aivotoimintaa ja näköä. Hyödyllinen vaikutus sydämen toimintaan saavutetaan, kun EPA:n ja DHA:n päivittäinen annos on vähintään 250 mg. Hyödyllinen vaikutus aivojen ja näön toimintaan saavutetaan, kun DHA:n päivittäinen annos on vähintään 250 mg.

Vitakeepin omega-3-rasvahapot ovat triglyseridimuodossa, joka imeytyy helposti ohutsuolessa. Solut voivat käyttää sitä suoraan ilman, että kehon täytyy prosessoida sitä maksassa.

Vitakeepin vaikuttavat aineet

Valitsemme aina korkealaatuisia sertifioituja ainesosia, jotta keho pystyy paremmin vastaanottamaan ravintolisämme. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Suositeltu päiväannos: 2 kapselia
päivässä. Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Kahden kapselin päiväannoksen sisältö ja prosenttiosuus päivittäisestä vertailulähteestä DRI:

Fiskolja 1360 mg *
EPA 450 mg *
DHA 300 mg *
Q10 20 mg *
Vitamin D 20 ㎍ 400%
Vitamin E 12 mg 100%
*DRI ej fastställt

Ainekset: Atlantilta ja Tyynellämereltä peräisin oleva kalaöljy, koentsyymi Q10 (ubikinoni), D-alfatokoferyyliasetaatti
(valkoinen E), kolekaciferoli
(valkoinen D). Kapselin kuori: gelatiini, kosteuden
säilöntäaine (glyseroli).

Jos käytät verenohennuslääkkeitä, ota yhteys lääkäriisi ennen Vitakeepin käyttöä. Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.
Vitakeep valmistettu Global Standard for Food Safety:n sääntöjen mukaan ja komplianssissa Food Safety Management System standardiin ISO22000:2018.

EPA ja DHA
Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää normaalia aivotoimintaa ja näköä. Hyödyllinen vaikutus sydämen toimintaan saavutetaan, kun EPA:n ja DHA:n päivittäinen annos on vähintään 250 mg. Hyödyllinen vaikutus aivojen toimintaan ja näkökykyyn saavutetaan, kun DHA:n päivittäinen annos on vähintään 250 mg.
D-vitamiini
D-vitamiini tukee lihasten ja luuston normaalia toimintaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
E-vitamiini
E-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä.
Q10
Q10 on vitamiinin kaltainen aine, jota löytyy solujemme voimalaitoksista, mitokondrioista.

Tukee luiden, lihasten, sydämen ja aivojen terveyttä sekä näköä

Vitakeepistä löydät EPA ja DHA Omega-3-rasvahapot , jotka edistävät sydämen, aivojen ja näkökyvyn terveyttä. Lisäksi D-vitamiini tukee immuunijärjestelmää ja tukee luuston sekä lihasten toimintaa. Vitakeep tukee kehossa monia elintärkeitä toimintoja.

Vitamiinit, jotka edistävät immuunijärjestelmän toimintaa ja suojaavat kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä

Vitakeep sisältää D- ja E-vitamiinia. Molemmat ovat sinulle tärkeitä. Sinun on saatava riittävästi D-vitamiinia immuunijärjestelmäsi toiminnan ylläpitämiseksi. Se on erityisen tärkeää talvella, jolloin iho ei altistu auringonvalolle. Myös ikääntyessä ihon kyky muodostaa D-vitamiinia heikkenee.

Vitakeep sisältää myös Q10:tä

Vitakeep sisältää myös Q10:tä Q10 on vitamiinin kaltainen aine, jota löytyy solujemme voimalaitoksista, mitokondrioista.

Solujemme Q10-pitoisuus on korkeimmillaan 20-25-vuotiaana. Sen jälkeen kehon Q10-tuotanto vähenee iän karttuessa.

utfyllnad

Turvalliset ravintolisät, joilla on korkea biosaatavuus

Grace Wellness tarjoaa ravintolisiä, jotka ovat turvallisia ja helposti imeytyviä. Käytämme vain toimittajia, joiden tuotantolaitokset on sertifioitu useiden eri kansainvälisten laatu- ja turvallisuusjärjestelmien kriteerein. Käytämme vain korkealaatuisia ainesosia, jotka on uutettu kestävillä menetelmillä ja jotka on jäljitettävissä. Vitakeepiin sisältämä kalaöljy on Friend of the Sea -sertifioitua. Se uutetaan ekologisesti kestäviä kalastusmenetelmiä käyttämällä ja ne ovat triglyseridien muodossa. Toisin kuin esterimuodossa oleva omega-3, ne imeytyvät suoraan elimistöön ilman, että kehon täytyy prosessoida niitä maksassa.

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.


Tilaa Vitakeep – voimaa merten syvyyksistä

Haluan tilata Vitakeepin hintaan 15 € + postikulut. Sisältää jatkuvan tilauksen.
Voin peruuttaa tai tauottaa tilauksen milloin tahansa.