Mitä lisäravinteita tarvitset matkallasi
kohti parempaa terveyttä?

Haluamme antaa sinulle inspiraatiota terveelliseen elämäntapaan ja neuvoa siinä, mitkä tuotteet sopivat tavoitteisiisi.

Tips and advice

sea

Ainesosaluettelo

Lue lisää ainesosiemme ominaisuuksista.

Astaxantin finns t ex i alger samt lax och är en antioxidant som skyddar cellerna mot antioxidativ stress.
Vitamin B6, B7 (Biotin) och B12 bidrar till normal energiomsättning, nervsystemets normala funktion och normal psykologisk funktion. B9 (Folat) bidrar bland annat till vävnadstillväxt hos gravida. B7 bidrar även till att bibehålla hår, hud och slemhinnor. B6, B9 och B12 bidrar även till normal bildning av röda blodproppar, immunsystemets funktion samt att minska trötthet och utmattning.
Sinkki tukee normaalia happotasapainoa, hiilihydraattiaineenvaihduntaa, kognitiivista toimintaa, DNA -synteesiä. Se tukee hedelmällisyyttä sekä edistää luuston, kynsien, ihon ja hiusten terveyttä. Sinkki auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja veressä. Se tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Kupari edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja raudan imeytymistä. Se ylläpitää hiusten ja ihon pigmenttiä, tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja suojaa soluja hapettumiselta.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium tukee hermoston toimintaa, normaalia lihasten toimintaa ja ylläpitää hampaiden ja luuston terveyttä.

Ökar fysisk och psykisk energi. Q10 är ett vitaminliknande ämne som finns och behövs i våra cellers energifabrik – mitokondrierna.

Ginseng lisää fyysistä ja henkistä energiaa ja hyvinvointia, edistää oppimista ja tukee tarkkaavaisuutta.
D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä. D-vitamiini tukee veren normaalia kalsiumpitoisuutta. D-vitamiini edistää luuston terveyttä. D-vitamiini auttaa ylläpitämään lihasten normaalia toimintaa. D-vitamiini tukee hampaiden terveyttä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. D-vitamiinilla on tärkeä rooli solunjakautumisprosessissa.

Kolme tärkeintä arvoamme

Luonnolliset ainesosat
Käytämme vain aineita, jotka on uutettu tavalla, joka ei vahingoita luontoa tai ihmisiä. Käytämme mahdollisimman jäljitettäviä luonnollisia ainesosia hallitaksemme koko prosessia – maatilalta ruokapöytään.

Korkea laatu
Valitsemme aina korkealaatuisia sertifioituja ainesosia, niin vaikuttavat ainesoasta kuin apuaineetkin, jotta keho pystyy paremmin vastaanottamaan ravintolisämme.

Terveysvaikutukset
Pyrimme aina yhdistämään eri ainesosia niin, että ne vahvistavat toisiaan ja näin vaikuttavat paremmin. Kutsumme sitä monitehoksi Multiple Effect Accelerator.

Lisätietoa Grace-ravintolisistä

SVastaukset ravintolisien koostumusta koskeviin kysymyksiin

Ravintolisät ovat elintarvikkeita, joiden tarkoituksena on täydentää monipuolista päivittäistä ruokavaliota. Ne ovat tiivistettyjä vitamiinien, kivennäisaineiden tai muiden ravinteiden lähteitä. Aineen, jota kutsutaan ravintolisäksi, on oltava ravintoaine. Tällaisia ovat vitamiinit ja kivennäisaineet tai muut aineet, jolla on ravitsemuksellinen tai muu fysiologinen vaikutus. Ravintolisät voivat myös sisältää muun muassa kuituja, aminohappoja, rasvahappoja ja hiilihydraatteja sekä kasveja, yrttejä tai mikrobeja.
Ravintolisät täydentävät monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Monet eri tekijät voivat estää sinua saamasta tarpeeksi monipuolisia ravintoaineita. Jos urheilet paljon, saatat esimerkiksi tarvita C-vitamiinilisää immuunijärjestelmän vahvistamiseksi. Ikääntyessäsi saatat tarvita etenkin pimeämpinä vuodenaikoina enemmän D-vitamiinia luuston normaalin rakenteen ylläpitämiseksi. Ravintolisien käyttö on tapa varmistaa, että saat riittävästi välttämättömiä ravintoaineita.
Laaduntarkkailujärjestelmämme varmistaa, että me ja toimittajamme täyttämme kaikki tarvittavat standardit ja määräykset. Tämä koskee tuotteidemme ainesosia, niiden koostumusta ja puhtautta, laajaa tieteellistä dokumentaatiota ainesosien vaikutuksista sekä tuotteiden merkintöjä.

Ravintolisämme on pakattu ja suljettu hygieenisesti. Ne on valmistettu korkeimpien mahdollisten standardien mukaisesti ja niillä on seuraavat sertifikaatit: Globaali elintarviketurvallisuuden ja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän standardi ISO22000: 2005.

Painotamme suuresti tuotteidemme alkuperää. Käytämme vain luotettavien toimittajien laadukkaita ja puhtaita ainesosia. Meillä on kaikkien ainesosien tarkat tiedot sekä kaikkien ravintolisien tuotetodistukset ja valmistusasiakirjat. Jokaisen lähetyksen mukana toimitetaan analyysitodistus. Siinä on kerrottu tilattujen ravintolisien sisältämien tablettien tai kapselien fysikaaliset ominaisuudet, joidenkin vitamiinien ja kivennäisaineiden kemialliset tulokset ja mikrobiologinen laatu.

Jos lisäravinteemme sisältävät kalaöljyä, on se Friend of the Sea -sertifioitu ja peräisin toimittajilta, jotka käyttävät ekologisesti kestäviä kalastusmenetelmiä.

Yrityksemme markkinoi ravintolisiä, ei reseptilääkkeitä. Lue aina sisällysluettelo. Tuotteiden käyttöohjeet ovat suosituksia. Asiakkaan on itse varmistettava ravintolisien soveltuvuus. Tuotteitamme ei myydä lääkkeeksi tai hoidoksi, eikä niillä ole lääketieteellisiä vaikutuksia. Ne ovat ja niiden tulisi olla vain täydennys normaaliin ruokavalioon. Ravintolisiä voivat käyttää terveet ihmiset. Ravintolisien käyttö voi olla joissain tapauksissa vaarallista. Jos ravintolisiä käytetään liikaa, jos niiden käyttäjä on vaarallisesti ylipainoinen, jos ravintolisiä käytetään raskauden aikana tai lisäravinteita käytetään yhdessä muiden valmisteiden ja lääkkeiden kanssa. Neuvottele aina lääkärisi kanssa ennen tuotteidemme käyttöä. Jos olet allerginen, lue sisällysluettelo ennen tuotteen tilaamista ja käyttöä. Näin voit varmistaa, että se ei sisällä aineita, jotka voisivat aiheuttaa allergisen reaktion.

Jos olet allerginen, lue sisällysluettelo ennen tuotteen tilaamista ja käyttöä. Näin voit varmistaa, että se ei sisällä aineita, jotka voisivat aiheuttaa allergisen reaktion. Ihmisten, jotka ovat allergisia jollekin ainesosalle, tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.

Raskaana olevien ja imettävien naisten ei tule käyttää painonhallintaan suunniteltuja Xantan ja Reducer -lisäravinteitamme, jotta painonpudotus ei vaikuttaisi vauvaan. On myös olemassa riksi, että Reducer-valmisteen sisältämä ginseng voi vaikuttaa lapseen ja hänen vireystilaansa.

Yrityksemme markkinoi ravintolisiä, ei reseptilääkkeitä. Tuotteitamme ei myydä lääkkeeksi tai hoidoksi, eikä niillä ole lääketieteellisiä vaikutuksia. Ne ovat ja niiden tulisi olla vain täydennys normaaliin ruokavalioon. Ravintolisiä voivat käyttää terveet ihmiset. Ravintolisien käyttö voi olla joissain tapauksissa vaarallista. Jos ravintolisiä käytetään liikaa, jos niiden käyttäjä on vaarallisesti ylipainoinen, jos ravintolisiä käytetään raskauden aikana tai lisäravinteita käytetään yhdessä muiden valmisteiden ja lääkkeiden kanssa. Neuvottele aina lääkärisi kanssa ennen tuotteidemme käyttöä.